Velkommen til Frijsendal friskole.dk

Frijsendal Friskole har en vision for vores elever:

Vi danner unge mennesker, der tør tage ansvar og favne verdenen.

Hvordan opnår vi så dette? - Med vores mission:

At skabe et kreativt, musisk læringsmiljø med høj faglighed. Skolen skaber trygge rammer og nærvær i et forpligtende fællesskab, hvori eleven udfordres og dannes.

• Niklas Gjerulff Hansen den 25-08-2016

I forbindelse med overgangen til ny hjemmeside er vi stødt i en del tekniske problemer. Det betyder, at vi pt kun sporadisk har adgang til vores intrasystem, og kan derfor ikke love, at vi ser beskederne her. Vi skal derfor bede jer om at meddele jer telefonisk eller sende en seddel med eleverne, indtil systemet er på benene igen. Vi håber, at det snart er løst.

Årets gang på Frijsendal

Ny elev - Se her!

Vi har forsøgt at gøre det så nemt som muligt at finde de ting, som interesserede forældre oftest spørger om, når man går i overvejelser om skolestart / eller skoleskift til Frijsendal Friskole.

Skoleleder Niklas Gjerulff Hansen er altid klar på en uforpligtende snak og giver også gerne en rundtur på skolen, hvor han fortæller om skolens daglige aktiviteter. Ring direkte på 51 80 64 77.

Klik her for at finde de mest relevante oplysninger